Gegevens

Dag/tijd:
ma tm vr

Tarief:
€ 17,50  1 hond
€ 30,-     2 honden uit 1 gezin

Professionele hondenuitlaatservice

DogTalk biedt een professionele hondenuitlaatservice. Soms kom je gewoon tijd tekort, zit je hond overdag te lang alleen, moet je onverwachts werken of een dag weg, of vind je het gewoon leuk dat je hond mee gaat met de uitlaatservice om te spelen met soortgenoten?

Flexibel, verantwoord en veilig

Wij bieden hondenuitlaatservice aan op maandag tot en met vrijdag. De honden kunnen op vaste basis mee maar bijvoorbeeld ook incidenteel, wanneer het nodig is. Wat kan je verwachten van de hondenuitlaatservice?

   • Wij komen persoonlijk kennis maken, zodat je weet met wie je hond meegaat en we persoonlijke wensen en gewoontes kunnen doorspreken.
   • We nemen gezamenlijk de algemene voorwaarden door en gaan een sleutelovereenkomst aan.
   • Je hond gaat mee op een proefwandeling om te kijken of hij / zij in de groep past en het allerbelangrijkst om te kijken of de hond er plezier aan beleeft.
   • We plannen bij voorkeur de wandelingen minimaal een week van te voren in, maar als we in het bezit van de sleutel zijn is het mogelijk om tot 09:00 ’s morgens nog een afspraak voor een wandeling te maken.
   • Wij halen je hond op met passend vervoer. (een bus welke mechanisch geventileerd is en voorzien van diverse veilige hokken) Het is ook mogelijk de hond op het werk op te halen of terug te brengen mits het binnen ons verzorgingsgebied valt.
   • De honden gaan mee onder begeleiding van getrainde professionals, alle medewerkers zijn minimaal opgeleid als kynologisch instructeur en in het bezit van honden EHBO.
   • We laten de honden minimaal 60 minuten uit in het Amsterdamse Bos of in onze “Hondenspeeltuin”. Dit doen we altijd in kleine groepjes.
   • De hond word weer thuis gebracht, krijgt wat eten en/of drinken zoals we dat afgesproken hebben en duikt moe en voldaan zijn of haar mand in.

Hondenspeeltuin

DogTalk hondenspeeltuin: wij zijn in het bezit van omheind terrein van een halve hectare groot. Dit is ingericht als hondenspeeltuin; met veel ruimte om te rennen, graven en speuren. Dit terrein is ideaal voor alle honden en in het bijzonder voor honden welke niet zo goed luisteren of voor honden die weg lopen en/of een groot jachtinstinct hebben. Door de veilige omheinde omgeving, kan je hond heerlijk zichzelf zijn. Wij letten op dat alles rustig verloopt. De honden hoeven niet steeds op te letten en kunnen naar hartenlust spelen. De gemiddelde tijd in onze speeltuin is anderhalf uur. Afhankelijk van  het weer kan dit oplopen tot twee en een half uur. Dat betekend dat je hond minimaal 3 tot 4 uur van huis is, waarvan de meeste tijd buiten wordt doorgebracht.

Hondenuitlaatservice voor de regio Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer en Uithoorn

Wij halen honden op voor de uitlaatservice uit de regio: Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Amsterdam Buitenveldert, Amsterdam Oud-zuid eo.

Bent u opzoek naar een deskundige en flexibele uitlaatservice/ dogwalker die u op de hoogte houdt van de avonturen van uw hond? Neem dan snel contact met ons op!

Kijk ook eens op onze facebook pagina voor een goede impressie van de uitlaatservice.