Hondenschool Wassenaar en omgeving

DogTalk bied je een praktijkgerichte hondentraining,  gericht op aandacht, vertrouwen en samenwerking. Wij vinden het belangrijk dat je hond binnen jullie gezin past en voldoet aan jullie verwachting. Een leuke gezinshond die goed gehoorzaamt en een maatje is voor het leven. Daarom werken we met kleine groepen en is er veel ruimte voor vragen en eigen inbreng.

Onze locatie in Wassenaar bevindt zich op het terrein van Manege de Westkustruiters, een ruime en goed bereikbare trainingslocatie.

We beschikken hier over voldoende parkeerplaatsen, maar natuurlijk ook goed met de fiets bereikbaar. Verder maken we hier gebruik van de kantine waar we de theorielessen kunnen geven.

Wassenaar, Den Haag, Katwijk en omgeving

Kom je uit Wassenaar, Den Haag, Katwijk of omgeving, dan ben je voor een praktijkgerichte honden training bij ons aan het juiste adres.

Om jullie te helpen met de begeleiding van je hond op andere locaties dan het trainingsveld trainen we regelmatig ergens anders. Zo trainen we in het bos / Backershage of bezoeken we het winkelcentrum.

Voor privélessen of gedragsconsulten kunnen we op elke gewenste locatie afspreken. Al onze instructeurs staan bekend als betrokken, betrouwbaar en deskundig. De trainers zijn minimaal opgeleid als kynologisch instructeur en in het bezit van (honden) EHBO.

Adres:

Manege de Westkustruiters

Oostdorperweg 197

2241 BG Wassenaar