Uitlaatservice

Wij begrijpen dat het een grote stap kan zijn om je hond mee te geven met een uitlaatservice, maar soms is het gewoon nodig of erg praktisch. Veel honden vinden een wandeling met de uitlaatservice ook erg leuk!

Vraag jezelf goed af wat je belangrijk vindt en neem de tijd om een passende uitlaatservice te vinden. Denk hierbij aan zaken als:

  • groepsgrootte
  • omgeving (bos, veld, omheind gebied etc)
  • ervaring & scholing
  • flexibiliteit
  • boekingsvoorwaarden etc

Bespreek ook altijd in welke situatie jij denkt dat je hond zich het meest prettig voelt. Soms kan een individuele wandeling meer passend zijn, of vind je hond het juist fijn in een groep met bijvoorbeeld jonge honden of juist met kleine honden etc. Doggo heeft hier een duidelijk artikel over geschreven , ook zijn de brancheorganisaties bezig met accreditatie, zodat je erkende en gekwalificeerde uitlaatservices eenvoudig herkent. Mocht je er zelf  niet uitkomen denken we graag met je mee.

Naast de uitlaatservices welke wij graag persoonlijk aanbevelen (Kwispel patrol, Moes’ Uitlaatservice, Door Lisa, Dogadventure en Dog’s Inn and Out) is er een lijst van uitlaatservices welke in het Amsterdamse Bos mogen wandelen met een groep honden.

Note: zie je ook graag jouw uitlaatservice bij de aanbevolen bedrijven staan? Neem dan contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden: info@dogtalk-cursussen.nl