Monique van Eck

Monique van Eck

Medewerker daycare & kynologisch instructeur io

Aangestoken met het hondenvirus

Mijn naam is Monique van Eck,sinds 2,5 jaar woon ik samen met mijn vriend  in Amstelveen.
Al vrij snel hadden wij samen besloten dat we een hond wilden. En daar kwam Kono, een Rhodesian Ridgeback in ons leven.

Doordat wij allebei werkten zochten we naar een passende oplossing voor onze pup en zo kwamen wij uit bij Dog Talk.Eerst voor de puppy daycare en later ook voor de hondenschool. Wij hebben verschillende cursussen gevolgd en nog steeds twee jaar later vinden we het leuk om af en toe weer een gevorderden cursus bij te wonen. Inmiddels ging Kono ook mee met de uitlaatservice en is hij en ook ik kind aan huis bij Dog Talk. Eigenlijk ben ik door Kono en de Sandra’s aangestoken met het hondenvirus!!!

Dus mijn baan in de horeca opgezegd en postbezorger geworden om wat flexibeler tijden te werken en begonnen met een opleiding tot kynologisch instructeur bij de Martin Gaus academie. Daarnaast loop ik stage bij de hondencursussen op zaterdagochtend en pas ik op bij de ‘’puppy’’day care.