Ilonka Duker

Ilonka Duker

Kynologisch instructeur

Leren van en met elkaar

Mijn naam is Ilonka Duker. Ik woon in Amstelveen samen met mijn twee pubers van 15 en 13 jaar. Wij hebben twee honden en twee katten. In het dagelijks leven werk ik bij Albert Heijn en in de avonduren en in het weekend werk ik bij Dogtalk als kynologisch instructeur.

Al van jongs af aan was ik stapelgek op honden en wilde ik altijd al een hond. Mijn ouders werkten beiden fulltime dus helaas, een hond was geen optie. Toen ik eenmaal op mezelf ging wonen besloot ik dat katten de beste optie waren, omdat ook ik fulltime werkte. Na de geboorte van mijn twee kinders werkte ik parttime. De kinderen werden wat ouder en zelfstandiger en toen vond ik dat het tijd werd voor een extra gezinslid.

Het werd Sjonnie, een kruising pinscher uit Duitsland. Wat een schatje van een pup. Vanaf het moment dat hij ging puberen, vond hij andere honden helemaal niet zo leuk meer en begon hij gedrag te vertonen waar zijn vrouwtje geen raad mee wist. Zo kwamen wij bij Dogtalk terecht!

Volgens mij hebben we jarenlang werkelijk alle cursussen gevolgd die ze maar konden bieden. Eigenlijk gewoon omdat het zo leuk was! Elke keer leerden we weer van, en met elkaar. Langzaam ging ik van les krijgen, naar les geven.  Zodoende dat ik besloot om mijn diploma te halen voor kynologisch instructeur.

Inmiddels heeft Sjonnie een vriendinnetje; Milly. Zij komt uit Kreta. Samen is het een apart, maar superleuk en energiek stel!

Cv.

Kynologisch Instructeur AKynoacademy
Kynologisch Instructeur BKynoacademy
Kynologisch Instructeur CKynoacademy
Dominantie? Het wordt tijd voor verandering!Monique Bladder2014
Angst bij hondenMonique Bladder2014
Agressie bij hondenMonique Bladder2014
BAT lezingMonique Bladder2014
Intelligentie bij hondenEsteban Rivas2013
Impulse controleworkshop
Agilityworkshop