Hero (sharpei) in wonderland

Het is al weer veel te lang geleden dat m’n mamma mijn avonturen op dat feestboek heeft gezet. Ze heeft het druk, is hard aan t studeren bij die meneer van Gaus. Stom!! Want ze is al de allerliefste, daar hoef je toch niet meer voor te leren?

Maarjah, een Hero avontuur dus. Moeilijk kiezen want ik maak zoveel mee. Ik zag laatst iets op tv, een meisje met een te dikke kat en een mega rups die hetzelfde spul rookt als de buurman. (Ghaha) Zij heeft dus een soort wonderland. ” Heb ik ook!” Ok mijn mamma’s noemen het gewoon de tuin. Maar ik weet zeker dat het een soort wonderland is!

Ik kan nooit wachten om naar buiten te gaan, sta te trappelen voor de schuifpui en lig het liefst uren op de steiger. Snack tussendoor een hapje, dille, tomaat of ehh eigenlijk het liefst een aardbei. (maar die zijn nog groen). Ik heb ook een dikke kat en dus dat spul van de buurman.

En weet je wat het toffe is? Als ik door de keukendeur ga in plaats van door de schuifpui kom ik in een hele andere wereld!!! WOW!! echt hoor… snap alleen niet waarom m’n mamma’s door zo om moeten lachen.

Hero – sharpei – mede directeur van DogTalk