Hero (sharpei) : Borrie op visite

WOW,WOW,WOW…. het was vandaag zo cool! Borrie was op visite, echt! Borrie is eigenlijk Bodi z’n vriendje maar inmiddels ook de mijne. Borrie z’n mamma heeft een baby in de haar buik, een zusje vertelde Bor me. Opschepper, hoe kan hij dat nou weten?

Maar ehh dat baby zusje zit dus een beetje in de weg en nu mag Borrie bij mij spelen in plaats van wandelen in het bos. Dat wisten mijn mamma’s natuurlijk al, alleen ik nog niet!

Gaat de bel, ik moet natuurlijk even kijken. Staat Borrie opeens in de hal! WAT, dat meen je niet BORRIE!! In mijn huis… blij,blij,blij! Mam zie je dat, hij is er echt! Nadat ik 10 keer heen en weer gerend ben is hij er nog steeds en weet ik het zeker, Borrie is net zo blij om mij te zien… feestje!

Samen doen we de puppy race, tja we zijn alle twee geen puppy meer, maar het klinkt wat aardiger dan de waarheid. Dat we samen keihard door het huis en de tuin racen, daarbij het huis afbreken en de tuin omploegen. Om daarna lekker in de zon te gaan liggen… echte vriendjes.

Ohja, inmiddels is het baby zusje er. Borrie had gelijk, het is een zusje! Hoe zou hij dat nu toch geweten hebben? Weet je wat: ik wil ook een zusje! Heb al twee broertje, dus een zusje zou leuk zijn. Zal m’n mamma’s eens heel lief aankijken.

Hero – sharpei – mede directeur DogTalk