Dibevo; brancheorganisatie

DogTalk is al eerste hondenschool aangesloten bij de Dibevo. Dibevo is de brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierensector. Dibevo geeft haar leden ondersteuning op vele fronten. Denk aan advies, informatie, kortingen en scholing. Daarnaast organiseert Dibevo thema- en voorlichtingsbijeenkomsten, geeft het Dibevo-Vakblad uit én organiseert de enige vakbeurs in de branche, deDibevo-Vakbeurs. Iedere Dibevo-activiteit is erop gericht om de belangen van de leden te dienen, soms duidelijk zichtbaar, soms meer op de achtergrond.

Achter de schermen overlegt en onderhandelt Dibevo met overheden en (internationale) organisaties om het ondernemen voor haar leden met zo min mogelijk belemmeringen te laten verlopen. Dibevo zorgt ervoor dat de wet- en regelgeving niet tegen maar juist voor de ondernemers werken en is daarom voortdurend actief in zowel Den Haag als Brussel.

Maar misschien nog wel belangrijker is dat de Dibevo zorgt voor kwaliteitskeurmerken en voorlichting van de consument via de huisdierenspecialist