Gegevens

Ook tijdens in de corona-tijd kunnen we veilig trainen!

Start dag/tijd:
ma tm vr 09:00-20:00
za 09:00-15:00
in overleg

Soort les:
Groepsles (4 lessen) €88,-
ma 25-5 20:00

Privéles (4 lessen van 30 min op het trainingscentrum) €139,-
dag en tijd in overleg

Cursus Impuls Controle

zelfbeheersing op basis van aandacht, vertrouwen en samenwerking

Hondentraining in Amstelveen. In de basis cursus staan aandacht, vertrouwen en samenwerking staan centraal. Hondenschool- Hondenuitlaatservice www.dogtalk-cursussen.nl

Impuls controle staat voor (zelf)beheersing en de juiste keuzes maken.  Dit zijn erg belangrijke dingen om je hond te leren.

Het is belangrijk dat de hond zijn emoties en drang kan beheersen. Tijdens deze vier lessen gaan we hier mee aan de slag. Ook leren we de hond zelfstandig nadenken en beslissingen te nemen. Zodat de hond focus heeft voor jou als eigenaar en uit zich zelf kiest voor gewenst gedrag.

Impuls controle zorgt voor meer rust en focus, zowel bij hond als eigenaar. Wat het trainen , samenwerken en samenleving nog leuker maakt!

In deze lessen is er veel aandacht voor lichaamstaal van de hond, zodat je nog beter inzicht hebt in het te verwachten gedrag van de hond. We geven wel grenzen aan, deze zijn nodig om prettig met elkaar samen te leven. Maar we bieden de oefeningen zonder druk aan. Er zal door deze manier van trainen een wederzijds vertrouwen ontstaan welke de band tussen jou en je hond erg sterk maakt.

Trainen met je hond is leuk, maar als je dit kan doen vanuit aandacht, vertrouwen en samenwerking is dit nog leuker!