Hondenschool Amstelveen en omgeving

DogTalk bied je een praktijkgerichte hondentraining, gericht op aandacht, vertrouwen en samenwerking. Wij vinden het belangrijk dat je hond binnen jullie  gezin past en voldoet aan jullie verwachting. Een leuke gezinshond die goed gehoorzaamt en een maatje is voor het leven . Daarom werken we met kleine groepen en is er veel ruimte voor vragen en eigen inbreng.

Wij trainen op een goed bereikbare locatie in Amstelveen; achter het gemeentehuis van Amstelveen aan de Poel.

Dit is goed bereikbaar met de auto, fiets maar ook lopend en met het openbaar vervoer.

Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer, Uithoorn en omgeving

Kom je uit Amstelveen, Amsterdam, Ouderkerk, Aalsmeer, De Kwakel, Uithoorn, Mijdrecht of omgeving, dan ben je voor een praktijkgerichte honden training bij ons aan het juiste adres.

Om jullie te helpen met de begeleiding van je hond op andere locaties dan het trainingsveld trainen we regelmatig ergens anders. Zo bezoeken we de geitenboerderij in het Amsterdamse bos, trainen we in het bos of op het Stadshart/winkelcentrum. Natuurlijk hoor je dat tijdig.

Voor privélessen of gedragsconsulten kunnen we op elke gewenste locatie afspreken. Al onze instructeurs staan bekend als betrokken, betrouwbaar en deskundig. De trainers zijn minimaal opgeleid als kynologisch instructeur en in het bezit van (honden) EHBO.

Adres:

Laan Nieuwer-Amstel

1182 HZ Amstelveen